Welkom in De Kleedkamer. Bent u op zoek naar een kleur- of stijladvies voor uw kleding? Dan bent u in De Kleedkamer aan het juiste adres. U vindt hier informatie over de verschillende adviezen die De Kleedkamer u te bieden heeft. Neem gerust contact op als u vragen heeft of een afspraak wilt maken.

> KLEURADVIES
Twijfelt u of de kleuren die u draagt u wel goed staan? Een kleuradvies kan u zekerheid geven. Na een kleuranalyse weet u precies welke kleuren wel en niet bij u passen en waarom dat zo is. U hoeft nooit meer te twijfelen bij een nieuwe aankoop of de kleur u wel staat. Alle kleding in uw garderobe is straks goed met elkaar te combineren. Miskopen zijn voorgoed verleden tijd.

Meer over kleuradvies >

> STIJLADVIES
U wilt er graag goed uitzien en er op kunnen vertrouwen dat de kleding die u draagt u mooier maakt. Stijladvies kan u hierbij helpen. Door een stijladvies leert u hoe u de verhoudingen in uw lichaam in balans kunt brengen met uw kleding. Uw sterke punten benadrukken waardoor delen waar u minder tevreden over bent niet meer opvallen. U krijgt beter inzicht in de kledingvormen en combinaties die geschikt zijn voor uw lichaamsbouw, waardoor het veel makkelijker wordt om in de winkel goede kleding te vinden.

Meer over stijladvies >

DE KLEEDKAMER
> KLEUR & STIJL